Brand

Op 12 november hebben we een korte maar hevige brand gehad op de kwekerij. Hierbij is er veel schade ontstaan aan de bedrijfsruimte en het begin van de kas. Hierdoor zijn we nu ipv 1 december nu al gesloten. We zijn nu bezig om de alles weer op te ruimen en te herstellen, zodat we 1 maart 2018 weer onze deuren kunnen openen.

De planten die in het plantenhotel aan het overwinteren zijn hebben gelukkig geen schade opgelopen en zijn tijdelijk ondergebracht bij een collega kweker waar we er ook goed voor zullen zorgen.

Iedereen bedankt voor de steunbetuigingen en we werken er hard aan om 1 maart een nieuwe start te gaan maken.

Team Huyskweker Almere

open dagen 2018

Op 7 en 8 april 2017 hebben wij weer onze jaarlijkse open dagen. We laten u dan graag zien wat het nieuwe voorjaars seizoen gaat brengen. Deze open dagen valt samen met Kom in de kas op zaterdag. Wij zijn dan ook op zondag open voor de bezoekers die op zaterdag niet kunnen. Er zijn dan echter maar een paar bedrijven open.

Tijdens onze open dagen proberen wij altijd wat extra's te doen voor onze bezoekers. We zien u dan ook graag op 7 of 8 april.

Activeiten open dagen

Zaterdag zal onze Almeerse visroker op onze locatie verse vis komen roken https://www.facebook.com/Almeerse-Visrokerij-218242195243274/

Op beide dagen is er voor de kinderen een springkussen.

Openingstijden

Weer geopend vanaf 1 maart

 

maart t/m november 

ma - vrijdag 9.00 - 17.30

zaterdag 9.00 - 17.00

zondag gesloten

 

op de volgende zondagen zijn wij geopend

 

laatste zondag van april en zondagen in mei

van 11.00 - 17.00