Inschrijven voor Nieuwsbrief

Openingstijden

Helaas zijn we nu gesloten

maandag
17-12-18
Wintersluiting
dinsdag
18-12-18
Wintersluiting
woensdag
19-12-18
Wintersluiting
donderdag
20-12-18
Wintersluiting
vrijdag
21-12-18
Wintersluiting
zaterdag
22-12-18
Wintersluiting
zondag
23-12-18
Wintersluiting

Vanaf 1 maart zijn we weer geopend van ma t/m zaterdag. Wilt u tussentijds langskomen graag even een afspraak maken per mail of telefoon.

Welkom op de website van Huyskweker Almere. Wij zijn een kwekerij van diverse soorten tuinplanten welke wij verkopen aan bedrijven en vele particulieren klanten komen regelmatig bij ons op de kwekerij hun planten uitzoeken. We zijn vooral ook bekend om onze hanging baskets met waterreservoir, die zorgen voor een bloemenpracht de hele zomer door tot ver in het najaar. Ook hebben we balkonbakken en terraspotten met dit reservoir systeem.

Verder verzorgen wij beplantingen voor Winkelcentra, bewonersgroepen, Gemeente en bedrijven die bijvoorbeeld hun entree willen opfleuren met onze zomerbloeiers of bakken met diverse soorten vaste planten. Informeer naar de mogelijkheden.

De website helaas de laatste tijd wat problemen gekend en zijn we nu weer aan het opbouwen. Excuses voor de overlast en we hopen spoedig alles weer online te hebben staan. We zien u graag spoedig hier weer terug.

Met vriendelijke groet, Team Huyskweker Almere